Menu

Linda vertelt over haar ervaringen met het Adelante Sportloket

23 oktober 2017

Linda McWilliams (41) was altijd een zeer sportieve vrouw. Toen haar fiets werd geschept door een auto op de rotonde veranderde haar leven op slag. Ze is nog steeds bezig met de revalidatie maar de liefde voor sporten en bewegen is gebleven. Na een gesprek bij het Adelante Sportloket probeerde ze sportieve activiteiten die ze zelf nooit gedaan zou hebben.

“Van het ongeval in 2015 kan ik mij niet veel herinneren. Toen ik uit het ziekenhuis kwam kon ik niet lopen en niet praten. Ik ben toen eerst thuis geweest; ik leerde weer praten maar direct naar Adelante gaan was beter geweest. Toen ik uiteindelijk revalideerbaar was begon een zoektocht waar ik thuis hoorde.  Het was niet duidelijk wat ik had; men dacht ook aan een conversie maar er leek meer mis. Ik volgde een traject binnen de pijnrevalidatie van Adelante en ben erg tevreden met het verloop van mijn revalidatie."

Lees haar volledige verhaal.

Linda McWilliams_header

<toon alle berichten