Menu

Jack Thiadens gestart als interim voorzitter Raad van Bestuur Adelante

2 oktober 2017

Met ingang van 21 augustus 2017 is Jack Thiadens benoemd tot interim voorzitter van de Raad van Bestuur van Adelante. Hij zal in deze functie de periode tussen het vertrek van Jean-Paul Essers per 1 oktober en de benoeming van zijn definitieve opvolger overbruggen. In eerste instantie is dit voor zes maanden. De procedure voor de definitieve opvolging is inmiddels gestart. De heer Thiadens vormt de Raad van Bestuur van Adelante samen met drs. Y. (Yvette) van Horn, sinds 1 januari 2017 lid van de Raad van Bestuur van Adelante.

Jack heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg. Hij was onder meer bestuurder van de Antonius Zorggroep Sneek en daarvoor voorzitter van de Raad van Bestuur van zowel het Laurentius Ziekenhuis in Roermond als het Martini Ziekenhuis in Groningen. Sinds dit jaar richt hij zich als zelfstandig ondernemer op interim management en bestuurlijke vraagstukken in de zorg.

Jack: "Bij Adelante zie ik een prachtige organisatie met een goede sfeer en erg bevlogen professionals en medewerkers. Ik vind dat er heel vriendelijke mensen werken, en dat begint al met een warme ontvangst bij de receptie en ook de patiëntenservice, zoals ik dat zelf ook heb meegemaakt. De verschillende onderdelen revalidatiezorg, audiologie & communicatie, onderwijs en wonen, vormen de Adelante Zorggroep tot een brede en in de kern heel gezonde organisatie. Ik heb veel waardering voor wat Jean-Paul Essers in de afgelopen tien jaar bij Adelante heeft gerealiseerd en hoe Adelante onder zijn leiding -in goed samenspel met Yvette, MT, medische staf en medewerkers- is uitgegroeid tot een prachtige zorginstelling met een goede naam in Limburg. Het is de kunst om de hoge kwaliteit en de goede sfeer samen vast te houden, ook nu de wereld om ons heen snel verandert. Ik vind Adelante een prachtige organisatie, waaraan ik de komende maanden graag mijn bijdrage wil leveren."

Wij zijn verheugd voor de komende maanden een waardige opvolging van Jean-Paul Essers te hebben gevonden in Jack Thiadens.

Afgelopen vrijdag, 29 september, namen wij afscheid van Jean-Paul. Wij willen hem nogmaals danken voor alles wat hij voor Adelante betekend heeft. Wij wensen Jean-Paul heel veel succes verder.

Jack Thiadens_2017

<toon alle berichten