Menu

Adelante neemt deel aan de landelijke ZEKER campagne

2 oktober 2017

“Mocht ik die mail niet doorsturen dan?” “Ik dacht dat zijn zus die informatie wel mocht krijgen. Het is toch familie?” “Oktober2017. Nieuwe maand, nieuw wachtwoord. Wel zo makkelijk”. 

Bij Adelante worden gevoelige gegevens verwerkt en uitgewisseld. Veilig en verantwoord omgaan met deze gegevens draagt bij aan cliëntveiligheid en goede zorg.

Ook dit jaar neemt Adelante deel aan de landelijke ZEKER campagne,  georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), GGZ Nederland en de leden.  Door deelname aan deze “Speel op zeker” campagne  wil Adelante aandacht besteden aan hoe om te gaan met vertrouwelijke gegevens.

Deze campagne helpt de kennis over online veiligheid te vergroten en start op 2 oktober 2017 en duurt 2 weken. De campagne ZEKER sluit aan bij de landelijke ‘Alert online’ campagne, een initiatief van overheid, bedrijfsleven en wetenschap.

NVZ LogoAlertonline

<toon alle berichten