Menu

Vernieuwbouw van Adelante in Hoensbroek afgerond

12 september 2016

Aan alles komt een einde... De bestaande gebouwen van Adelante in Hoensbroek zijn inmiddels gerenoveerd, uitgebreid en deels vervangen door nieuwbouw. Tijdens de bouwwerkzaamheden gingen alle behandelingen gewoon door. Aan het bouwproject lag dan ook een ingenieus en gefaseerd transitieplan ten grondslag, waarin het voorkomen van overlast voor cliënten, familie en medewerkers, in welke vorm dan ook, centraal stond. Met grote dank aan BAM en onze begripvolle cliënten en medewerkers.

Enkele dagen voor de officiële (her)opening van Adelante Hoensbroek worden nog overal de laatste puntjes op de i gezet. Een plantenbak en bloemetje hier, een veeg en lik verf-in-Adelante-kleuren daar... Omdat vrijdag a.s. na een lange periode van heel hard werken de officiële opening plaatsvindt, is daarmee het bouwen en verbouwen afgerond. Dat betekent dan ook dat alle overlast voorbij is en dat we met z'n allen - cliënten, medewerkers en bezoekers - kunnen genieten van prachtige frisse en vooral ook gebruiksvriendelijke en revalidatievriendelijke gebouwen. 

Genodigden zijn vrijdag 16 september a.s. van harte welkom. 

Einde verbouwing

<toon alle berichten