Menu

Nieuw: cursus elastisch tapen na CVA en dwarslaesie

7 september 2016

De Adelante Academie vertaalt de zorgvernieuwing en ‘best practices’ uit onze zorg naar een gericht opleidingenaanbod dat bestaat uit cursussen, nascholing en andere vormen van kennisoverdracht. Zowel voor eigen medewerkers, als voor andere professionals. Sinds kort biedt de Adelante Academie een cursus 'elastisch tapen na CVA en dwarslaesie' aan.

Cursisten doen kennis op over de neuro­musculaire beïnvloeding door elastische tapen en kunnen een indica­tie stellen waarbij toepassing van elastisch tapen meerwaarde heeft en het effect van de taping geëvalueerd kan worden. Na afloop beschikt men over de vaardigheden om een behandelplan te maken voor tonusregulatie waarbij elastisch tapen als extra middel wordt ingezet.


Lees hier alle informatie over de cursus. 

<toon alle berichten