Menu

Maastricht Film Gala voor kinderen met een handicap

29 september 2016

Vrijdag 28 oktober 2016 vindt de eerste editie van het Maastricht Film Gala plaats in Euroscoop Maastricht. Dit gala voor het goede doel staat in het teken van de film Inferno, de verfilming van het gelijknamige boek van de populaire schrijver Dan Brown (onder andere bekend van The Da Vinci Code) met Tom Hanks in de hoofdrol.

Het Maastricht Film Gala is een initiatief van de junioren service club Leo Club Maastricht Fortezza. Met deze avond vragen zij aandacht voor kinderen en jongeren met een handicap. De opbrengst van deze gala-avond gaat naar Stichting Vooruit, die zich voor deze doelgroep inzet middels projecten in derdewereldlanden maar vooral ook in Limburg.

“Wij zijn erg vereerd dat Leo Club Maastricht heeft besloten om Stichting Vooruit te ondersteunen met deze eerste editie van het Maastricht Film Gala. Het geeft ons een mooi podium om aandacht te vragen voor de vele kinderen en jongeren in onze regio die met een handicap opgroeien.” Aldus Prof. Dr. Karin Faber, voorzitter van Stichting Vooruit.

Marcella Ritzen, voorzitter van Leo Club Maastricht Fortezza: “Maastricht kent veel mooie evenementen ten bate van het goede doel, maar een filmgala ontbrak nog. Onze Leo Club gaat met dit jaarlijks terugkerende evenement op eigen wijze bewustzijn creëren voor goede doelen in de regio, gecombineerd met een leuke (film)avond uit.” 

Daniel Godding, marketing- en eventmanager bij Euroscoop Maastricht voegt daar aan toe: ‘Wanneer er een Maastricht Film Gala ten behoeve van het goede doel georganiseerd wordt dragen wij natuurlijk ons steentje bij. Uiteraard zijn wij er trots op dat wij de gasten tijdens de eerste editie van dit evenement mogen ontvangen op onze locatie.’

Meer informatie over het Maastricht Film Gala is te vinden op www.maastrichtfilmgala.nl. Via die website zijn ook kaarten voor het filmgala verkrijgbaar. 

 

Maastricht filmgala

<toon alle berichten