Menu

Laatste steenlegging vernieuwbouw Adelante

22 september 2016

Afgelopen vrijdag tijdens de (her)opening van Adelante in Hoensbroek is de (ver)nieuwbouw afgesloten met het leggen van de laatste steen. Dit is symbolisch gebeurd, want de laatste steen is al eerder gelegd. 

Op 14 augustus 2013 werd de eerste steen gelegd. Hiernaast werd op 16 september 2016 de laatste steen gelegd. Dory Nellissen-Odekerken, een van de medewerksters van restaurant de Oase van Adelante in Hoensbroek, heeft de handeling afgelopen 21 mei met veel enthousiasme verricht. Zij deed dit onder streng toezicht van het bouwteam, in aanwezigheid van een wel heel speciale bouwvakker. Dory had deze eervolle taak gewonnen bij de kersttombola afgelopen Kerst. Hoe de laatste steenlegging gegaan is, is te zien in dit filmpje. 

 

 

<toon alle berichten