Menu

Doe mee met de laatste clinic nordic walking 2016

29 september 2016

Na het succes van de vorige twee clinics willen we dit jaar nog één keer een clinic nordic walking organiseren voor (ex-)cliënten op maandag 10 oktober a.s. Ook deze keer weer in samenwerking met nordic walking instructeur René Spierts die zich wederom beschikbaar stelt om deze clinic vorm te geven.

Met nordic walking worden grenzen verlegd, op welk gebied dan ook. Uit deze ogenschijnlijke simpele bewegingsvorm kan veel voordeel gehaald worden. Nordic walking is voor iedereen: meer of minder fit of gezond, jong of minder jong. Nordic walking is fitnesswandelen. De stokken zijn de fitnessapparaten die bij juiste positionering elke stap weerstand genereren. Ze zorgen voor extra balans/steun en meer grip. De benen worden ontlast, de romp en armen worden getraind en de schouders en rug losgemaakt. De pompende handen stimuleren de doorbloeding en waardoor ze minder koud voelen. Ongemerkt trainen dus tijdens afwisselende tochten door de natuur. Lekker buiten, maximaal zuurstof tanken en het hoofd leegmaken. Breng het hele lichaam in beweging en vergroot de actieradius. Nordic walking is trainen en genieten tegelijkertijd.

Meedoen?
Meld u om 15.45 uur bij de hoofdingang van Adelante. De clinic duurt van 16.00 tot 17.00 uur. Heeft u interesse, meld u dan per e-mail aan. U mag ook altijd telefonisch contact opnemen (045-5282246). Aanmelden kan tot en met maandag 3 oktober. Partners en/of vrienden mogen ook deelnemen aan deze clinic. Ook zij zullen zich moeten aanmelden. Voor meer informatie kunt u terecht bij het sportloket (Kim Merk of Elien Heijen).

<toon alle berichten