Menu

“Dankzij het klinisch therapeutisch observatieprogramma heb ik mijn leven weer terug”

22 september 2016
Vandaag in 'Het Gezicht van Adelante' op Facebook Daniëlle van den Boogaart (17) uit Roggel. Zij kreeg van de ene op de andere dag uit het niets ernstige uitvalsverschijnselen. Opeens was ze halfzijdig verlamd. Na een ziekenhuisopname, vele onderzoeken en gesprekken bleek Daniëlle een conversiestoornis te hebben. Hiervoor werd ze wekenlang klinisch behandeld bij Adelante in Valkenburg. Daniëlle: “Ik kan inmiddels weer alles, wát een verschil!”

Daniëlle: “Op 23 december 2015 viel mijn linkerarm uit, enkele dagen later mijn linkerbeen en weer een paar dagen later de linkerhelft van mijn romp. Toen kon ik helemaal niets meer.” Ze vervolgt: “Natuurlijk schrik je je dood. In eerste instantie bleek niets uit de ziekenhuisonderzoeken en werd ik naar huis gestuurd. Toen ook mijn romp uitviel werd ik opgenomen. Ik kon niet meer staan, zitten of lopen. De ergste dingen gaan door je hoofd. Ik had precies dezelfde verschijnselen als bij een herseninfarct, maar gelukkig bleek dit het niet te zijn.”

Lees haar hele verhaal.

 

Danielle van den Boogaart_header

<toon alle berichten