Menu

Brainwalk voor mensen met NAH

29 september 2016

Irene Spronck-Smits had in 2015 een herseninfarct (CVA). Tijdens haar revalidatietraject bij Adelante heeft ze stap voor stap, meter voor meter weer leren lopen. Afgelopen zaterdag, 24 september, deed ze mee aan Brainwalk op de atletiekbaan in Heythuysen. 

Brainwalk is een uniek evenement waarbij mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) de strijd met zichzelf aangaan. Hiernaast is er plek voor mooie ontmoetingen en feest. Dit alles met het doel om mensen met een NAH in het zonnetje te zetten. 

Elke deelnemer liet zijn of haar fysieke prestaties zien door het lopen van een zelf gekozen afstand. Ook was er een gezondheidsmarkt. Alle donaties gaan rechtstreeks naar de Nederlandse Hersenbank voor wetenschappelijk onderzoek, zodat we hen in de toekomst nog beter kunnen helpen. Irene liep 2.000 meter in 30 minuten en 20 seconden. Wat een mooi voorbeeld van datgene waar Adelante voor staat: haal het beste uit jezelf! Wij zijn heel trots op Irene, ga zo door!

 

Brainwalk

<toon alle berichten