Menu

Behandelaren Adelante en MUMC+ op congres Week van de Pijn

29 september 2016

Tijdens de Week van de Pijn, van 26 september tot en met 1 oktober 2016, wordt chronische pijn bij een breed publiek onder de aandacht gebracht. Op het programma staan twee grote congressen, tal van evenementen in het land, de bijzondere documentaire ‘Om gek van de worden’ en de spannende triller ‘Anoniem’ met pijn in de hoofdrol.

Een team van afgevaardigden van Adelante was/is gister en vandaag aanwezig op de congressen. Congresdag 1 gaf veel actuele kennis en een andere kijk op chronische pijn. Congresdag 2 geeft praktische handvatten voor omgaan met pijn. Het congres vindt beide dagen plaats in het prachtige Eye filminstituut in Amsterdam.

Vertegenwoordiging Adelante
Vanuit Adelante Hoensbroek en MUMC+ zijn een aantal pijnbehandelaren aanwezig op het congres om te horen wat er landelijk speelt en om te laten zien wat Adelante/MUMC+ via het Expertisecentrum Pijn en Revalidatie biedt op het gebied van chronische pijn. 

Pijn Samen
De Week van de Pijn is een onafhankelijk initiatief van Pijn Samen waaraan al meer dan 50 organisaties meewerken. Patiëntenverenigingen, behandelaars, zorgprofessionals en aanbieders van producten en diensten, hebben in het project hun krachten gebundeld. Het precieze programma van het congres vindt u hier.

 Team pijn samen

<toon alle berichten