Menu

Adelante op L1 radio over chronische pijn

26 september 2016

Vanochtend was Adelante op L1 radio te beluisteren in het kader van De Week van de Pijn. Een cliënt van Adelante, mevrouw Marjan Kloen, vertelde als ervaringsdeskundige over haar pijn en hoe ze hiermee omgaat. Cliënten met chronische pijn en hun familieleden zijn vaak angstig en vragen zich af waar de pijn vandaan komt en waarom deze niet overgaat. 

Revalidatiearts drs. Marieke van Beugen gaf meer informatie over De Week van de Pijn, problemen die door cliënten worden ervaren en hoe Adelante deze mensen kan helpen. Het doel van een behandeling is om handvaten te geven voor verbetering van kwaliteit van leven, ondanks de pijn.

Ook het nieuwe Expertisecentrum Pijn en Revalidatie, een samenwerking tussen Adelante en MUMC+, werd onder de aandacht gebracht. Hiernaast werd de luisteraar attent gemaakt op de open dag over chronische pijn bij Adelante in Hoensbroek. Geïnteresseerden zijn morgen, dinsdag 27 september, welkom tussen 10.00 en 16.00 uur voor meer informatie over chronische pijn en de nieuwste behandelmethoden.

Luister het radiofragment terug.

<toon alle berichten