Menu

Adelante in top 50 beste werkgevers in de zorg

8 september 2016

De genomineerden voor beste werkgevers in de zorg zijn bekend. Aan het onderzoek van Effectory en Intermediair hebben 318 organisaties meegedaan. Adelante behoort niet tot de top drie, maar wél tot de top vijftig en daar zijn we trots op! 

De eindklassering van de organisaties is gebaseerd op het oordeel van hun eigen medewerkers. In het onderzoek beantwoorden medewerkers onder andere zes vragen, die samen de Beste Werkgevers Score bepalen. De vragen geven een beeld van de mate van trots op de organisatie, de mate waarin medewerkers achter de doelen van de organisatie staan, de mate waarin de medewerkers ruimte en kansen krijgen om optimaal te presteren, de waardering voor de prestaties van medewerkers, de tevredenheid over de organisatie en de tevredenheid over de werkzaamheden.

Adelante scoort hoger dan het branchegemiddelde van 7,0 in de zorg. En daar zijn we natuurlijk heel trots op. Mooi streven is om in de befaamde top drie terecht te komen die momenteel gevormd wordt door Buurtzorg Nederland, de Frankelandgroep en St. Jozefoord. Op het Beste Werkgevers Event op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de uiteindelijke winnaar bekend. 

Ook werken bij een topwerkgever? Bekijk onze vacatures.

<toon alle berichten