Menu

Adelante in 360° op Facebook

19 september 2016

Nu de verbouwing ten einde is en het Adelante Bouwnieuws dus verleden tijd is, hebben wij een nieuwe Facebook rubriek in het leven geroepen: 'Adelante in 360°'. Elke dinsdag zullen we een beeld van Adelante tonen waar u doorheen kunt sliden met uw vinger of met uw muis doorheen kunt 'slepen' om goed rond te kijken. 

Zo krijgt u beetje bij beetje een goed beeld van Adelante. Binnen, buiten, in Hoensbroek, Valkenburg, kinderrevalidatie, audiologie & communicatie... alles zal de revue passeren. We starten de reeks met een 360° foto van de Hoensbroekse entree: de balie waar onze gastvrouwen te vinden zijn, met rechtdoor de weg richting (o.a.) het beddenhuis, rechts een stukje van restaurant de Oase en links de gang naar de patiëntenservicebalie en verder, naar het nieuwe behandelplein. 

Volg Adelante op Facebook en zie automatisch elke dinsdag een mooi 360° beeld van Adelante. 

<toon alle berichten