Menu

Adelante bezoekt het ISCOS congres in Wenen

12 september 2016

Een team van afgevaardigden van de dwarslaesieafdeling van Adelante in Hoensbroek bezoekt het ISCOS congres in Wenen. Het ISCOS, International Spinal Cord Society, draagt zorg voor onderzoek, onderwijs en klinische expertise op het gebied van dwarslaesies bij mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld. 

Tijdens het driedaagse congres van 14 tot en met 16 september vinden er diverse workshops, presentaties en posterpresentaties plaats. Annemiek Backx, AIOS van Adelante, zal een presentatie houden over CoMoSS-mantelzorgers. Hanneke Bouwsema, senior onderzoeker bij het Adelante Kenniscentrum, zal twee posterpresentaties verzorgen over CoMoSS en het IRP-project. 

Natuurlijk maken we de bevindingen van het bezoekende team na afloop van het congres bekend.

Dwarslaesiecongres in Wenen

<toon alle berichten