Menu

Adelante arbeidsloket en arbeidspoli

19 september 2016

De kennis en expertise van de medewerkers van Adelante Arbeid wordt steeds meer en breder ingezet, waardoor steeds meer mensen voordeel ervan hebben. Eén van de voorbeelden hiervan is het recent geopende arbeidsloket op het behandelplein bij Adelante in Hoensbroek. 

Medewerkers van team Arbeid zijn op specifieke tijden aanwezig bij het arbeidsloket. Het doel is om alle behandelaren van Adelante die vragen hebben over arbeid, gerelateerd aan een patiënt, te ondersteunen. Vragen kunnen variëren van 'wat doet Adelante Arbeid en hoe kunnen we activiteiten inzetten voor onze patiënt', tot 'ik heb een vraag over wet- en regelgeving op het vlak van Wet Verbetering Poortwachter'.

Het arbeidsloket is te vinden nabij het behandelplein, in dezelfde ruimte waar ook het sportloket is gevestigd. Openingstijden: maandag van 16.00 tot 17.00 uur en dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur.

Naast dit arbeidsloket zijn er op drie locaties Adelante arbeidspoli’s te vinden:

  • Zuyderland Heerlen
  • MUMC+
  • Viecuri Venlo

In Zuyderland Heerlen draait deze poli al een aantal jaren. In het MUMC+ is onlangs het eerste spreekuur gestart. Per 1 oktober 2016 zal er ook een arbeidspoli in Viecuri Venlo geopend worden. Naar de arbeidspoli worden mensen doorverwezen die vragen hebben op het snijvlak van arbeid en gezondheid. De poli dient ervoor om gerichte adviezen te geven aan de cliënt en de verwijzer over mogelijke vervolginterventies op het vlak van zorg en/of arbeid.

Als ju vragen hebt over het arbeidsloket of de arbeidspoli kunt u contact opnemen met Daniëlle Klerken

<toon alle berichten