Menu

Handbiker Laura de Vaan wint Adelante Challenge 2016

22 augustus 2016

Handbiker Laura de Vaan heeft zondag 21 augustus de Adelante Challenge in Berg en Terblijt gewonnen.

De handbikester uit Baexem was de snelste in de wedstrijd op en rond de Geulhemmerberg in Berg en Terblijt. In de zwaarste categorie bij de mannen ging Johan Reekers met de zege aan de haal.

Parcours
Het parcours van de wielerwedstrijd en de Adelante Challenge ligt elk jaar op en rond de Geulhemmerberg in Berg en Terblijt. Elke ronde heeft een lengte van drie kilometer en gaat langs Geulhemmerweg, Langen Akker, Brakkeberg en Wolfsdriesweg. De finish is op de Geulhemmerberg.

Vierde keer
Stichting Adelante Challenge, die de handbikewedstrijd voor de 4e keer organiseerde, werkt samen met wielervereniging BergCriterium uit Berg en Terblijt. Door de combinatie van handbike- met wielerwedstrijd wordt sport voor valide en mindere valide personen op een mooie manier geïntegreerd.

Bekijk een videoverslag en meer foto's van de wedstrijd op de Facebookpagina van Adelante Challenge 2016.

 

Adelante Challenge 2016

<toon alle berichten