Menu

Drukbezochte themamiddag over vakantie in een rolstoel

9 augustus 2016

Vandaag organiseerde Adelante in samenwerking met de DON (Dwarslaesie Organisatie Nederland) in Hoensbroek voor (ex)revalidanten met een dwarslaesie of caudalaesie een themamiddag over ‘vakantie’.

Het werd een geanimeerde bijeenkomst waarin sfeervolle ervaringsverhalen elkaar afwisselden met korte presentaties vol tips en adviezen over op vakantie gaan met een beperking. Bovendien was er volop gelegenheid tot interactie en het stellen van vragen.

Onze revalidatiearts van de afdeling dwarslaesie, Anke Verlouw, heette de deelnemers aan deze drukbezochte middag van harte welkom. Daarna volgde Martin Dormans (DON-lid) met ‘tips&trics’ en vertelde Meike van Haperen (ex-revalidant) over haar ervaringen in een rolstoel in New York. Na de pauze nam Elly Fijten (DON-lid) ons mee naar een camping in Frankrijk en Paul Coops (bestuurslid DON) besloot de bijeenkomst met een verhaal over ‘reizen en vliegen met een hoge dwarslaesie’. Na afloop ontstonden er tijdens de borrel nog zeer geanimeerde gesprekken over onder andere het thema van de middag.

Wegens succes voor herhaling vatbaar!

<toon alle berichten