Menu

"Alles veranderde toen Monique in Noortjes leven kwam"

25 augustus 2016

Noortje (9) van Maldegem is chronisch ziek en visueel beperkt, Monique Heymans ondersteunt haar als ambulant begeleider op het Montessori Kindcentrum in Maastricht.

Moeder van Noortje: "In de eerste drie jaren van de basisschool werkte Noortje de hele winter thuis door. Alleen, zonder vriendjes en vriendinnetjes. Het risico dat zij een virus zou vangen op school was té groot. Alles veranderde op het moment dat Monique als ambulant begeleider in Noortjes leven kwam. Monique voelde feilloos aan waar Noortje in haar ontwikkeling tegenaan liep én wat de school nodig had om chronisch zieke kinderen zoals Noortje te kunnen begeleiden. Via het netwerk van Adelante opende zij deuren naar hulp die ons allemaal vooruit heeft geholpen. Noortje bereidt zich nu voor op het voortgezet onderwijs. Monique is ook bij deze grote stap haar veilige baken."
Lees meer over Noortje en de ambulante begeleiding van Adelante. 

Noortje van Maldegem_header
<toon alle berichten