Menu

Hub Steijns, het gezicht van Adelante

21 juli 2016

Deze week is Hub Steijns (63) het gezicht van Adelante op onze Facebookpagina

Hub woont in Wielder, is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen. Hij werkt al 35 jaar bij Adelante. We mogen Hub dus met recht ‘het gezicht van Adelante’ noemen. Hij is adviseur arbeidsdiagnostiek voor Adelante Arbeidsreïntegratie, de afdeling van Adelante die cliënten helpt een volwaardige positie op de arbeidsmarkt te verwerven of te behouden.

“Eén van de leukste kanten van mijn beroep vind ik dat ik cliënten kan aanzetten tot hun maximale prestatie. Omdat elke cliënt een individu is met eigen beperkingen en mogelijkheden, vergt dat ook elke keer een individuele aanpak. Ik doe steeds mijn best om voorwaardes te scheppen waardoor een cliënt het beste uit zichzelf kan halen. Hij moet het randje aantikken, maar niet eroverheen gaan. Sommige testen kunnen voor cliënten frustrerend zijn. Zeker als het gaat om mensen die eerst veel meer konden en nu door bijvoorbeeld hersenletsel eenvoudige dingen niet meer goed kunnen organiseren. Ik heb regelmatig te maken met diepe emoties. Elk verhaal is uniek en daar blijf ik me – zelfs na 35 jaar – steeds opnieuw over verwonderen.”

Lees Hubs hele verhaal.

Hub Steijns en Ergos II

<toon alle berichten