Menu

"Het lijkt bij Adelante soms wel een toverfabriek"

28 juli 2016

30 November 2015 kreeg Annemie Gootzen een herseninfarct. Haar hele leven stond op d ekop. Dankzij het revalidatietraject van Adelante voor mensen die een CVA hebben doorgemaakt, hefet Annemie al snel weer haar leven terug.

"Dankzij al dat oefenen ben ik enorm snel vooruit gegaan; het lijkt hier soms een toverfabriek. Tijdens gesprekken kregen alle emoties een plek. Ook voor Alfons, mijn man, die terechtkon in de partnergroep. Gedurende het herstel zijn wij een goed team geworden. Hierdoor kunnen we de laatste stap in de ‘zorgketen’ naar huis met fysiotherapie in de buurt ook heel goed samen zetten."

Zorgpartners Adelante en Cicero Zorggroep hebben samen op de locatie van Adelante in Hoensbroek de CVA Stepped Care Unit geopend. Dit is een gezamenlijke revalidatieafdeling voor patiënten die herstellen van een CVA (beroerte), ook wel hersenbloeding of herseninfarct genoemd. Deze krachtenbundeling zorgt ervoor dat patiënten niet te lang in het ziekenhuis op een (klinische) revalidatieplek hoeven te wachten en snel met therapie kunnen starten.

Lees Annemies hele verhaal.

 

Annemie Gootzen_header

<toon alle berichten