Menu

De nieuwe Adelante Actueel is uit

21 juli 2016

Adelante Actueel is een uitgave van Adelante. Het blad verschijnt drie keer per jaar. Adelante Actueel is bedoeld voor alle relaties en medewerkers van Adelante.

In dit julinummer onder andere aandacht voor het gloednieuwe Expertisecentrum Pijn en Revalidatie dat Adelante start. Dit is het eerste expertisecentrum van Adelante én het eerste expertisecentrum dat revalidatiebehandelingen aanbiedt op het gebied van pijn.

Tevens aandacht voor gehoorschade bij jongeren. Steeds meer jongeren krijgen te maken met gehoorproblemen door regelmatige blootstelling aan luide muziek. Inmiddels wordt dit erkend als een serieus maatschappelijk probleem en neemt de roep om preventie toe. Adelante audiologie & communicatie ondersteunt dit streven.

Het Adelante College bruist van de toekomstplannen. In deze Adelante Actueel een artikel over onze nieuwe ideeën voor passend onderwijs. 

Adelante ging onlangs internationaal. Twee teams vertrokken richting India en Nepal om de professionals aldaar te coachen bij de ontwikkeling van hun revalidatiezorg. Lees hun verhaal vanaf pagina 14.

Ook vindt u in deze Adelante Actueel het laatste bouwnieuws omtrent Adelante in Hoensbroek. 

Deze, en nog veel meer onderwerpen komen uitvoerig aan bod in Adelante Actueel nummer 24. Lees deze editie online door op onderstaande afbeelding te klikken.

Veel leesplezier!

Adelante Actueel 24

<toon alle berichten