Menu

Basisschool Valkenburg overhandigt cadeau aan Adelante dagopvang

21 juli 2016

Groep 4 van basisschool Valkenburg uit Valkenburg aan de Geul bracht afgelopen week een bezoekje aan de dagopvang van Adelante in Valkenburg. De kleine bezoekers hebben onlangs de communie gedaan.

Het thema van de bedankviering van hun  communie was ‘handjes; iets voor elkaar betekenen’. De communicantjes hebben geld bij elkaar gelegd om samen iets te betekenen voor de Adelante dagopvang en voor Musical Unlimited. Na de overhandiging van het bijzondere cadeau hebben de kinderen van de dagopvang en de kinderen van groep 4 samen gespeeld. Met als klap op de vuurpijl  een gezamenlijk watersponzengevecht! Hartelijk bedankt voor dit bijzonder mooie gebaar!

Kijk hier voor meer informatie over opvangmogelijkheden van kinderen met een beperking bij Adelante.

Dagopvang

 

<toon alle berichten