Menu

Wilskracht en doorzettingsvermogen bij Oostenrijkse HandbikeBattle

16 juni 2016

Gister vond de vierde editie van de HandbikeBattle plaats in het Kaunertal in Tirol, Oostenrijk. In een teamwedstrijd gingen verschillende revalidatiecentra het gevecht tegen elkaar aan. Het Adelante dwarslaesieteam, ‘Adelante on Wheels’, streed mee.

Maar liefst honderd sporters met een lichamelijke beperking gingen de strijd aan over een tocht van 20 kilometer, met een hoogteverschil van bijna 1.000 meter. Een prachtige klim, met forse stijgingspercentages. Alle honderd haalden ze de finish.

Grote winnaar
Mischa Hielkema, Nederlands Kampioen handbiken ging als eerste over de finish. Maar zoals de winnaar zelf zegt: “de echte winnaars van vandaag zijn de kanjers die vandaag de top hebben gehaald van de Kaunertaler Gletscherstrasse in Oostenrijk. Respect voor deze handbike kanjers met enorme wilskracht en doorzettingsvermogen.”

Live verslag
Op Facebook deed een verslaggever van Adelante on Wheels live verslag van de wedstrijd. Aaron van der Meeren ging als eerste mannelijke deelnemer van Adelante over de finish, Susanne Valckx volgde als eerste vrouw. Wat een toppers allemaal, gefeliciteerd!

Meer foto's vind je op de Facebookpagina van Adelante on Wheels. 


13445605_1252650321441949_1571743653488323252_n

<toon alle berichten