Menu

Uitreiking 25e Krachtenbundel met verhaal van ‘onze’ Jur Cremers (2)

23 juni 2016

Woensdagochtend 22 juni is de Krachtenbundel Noord-Limburg uitgereikt aan de wethouders, verhalenvertellers en deelnemende organisaties uit Noord-Limburg. Adelante is één van de deelnemende organisaties en was erbij.

Het gaat om de 25e Krachtenbundel, een boek waarin de vertellers stuk voor stuk beschrijven hoe zij, ondanks tegenslagen, kracht uit het leven halen.Het is geen boekje over zielige mensen. Krachtenbundel gaat over positiviteit en doorzettingsvermogen. In het boekje staan verhalen over normale mensen met een ongewone achtergrond. Mensen die het beste uit zichzelf weten te halen ondanks moeilijke omstandigheden, precies waar Adelante voor staat. De Krachtenbundel verschijnt in een oplage van 3.750 exemplaren. Alle deelnemende organisaties en de gemeenten uit de regio Noord-Limburg verspreiden de magazines in hun netwerk.

Eén van de verhalen in de Krachtenbundel gaat over Jur Cremers (2) uit Montfort. Jur is geboren met ernstige gehoorproblemen aan beide oren. Het reguliere gehooronderzoek vlak na de geboorte gaf aanleiding voor verder onderzoek bij Adelante audiologie & communicatie in Blerick. Inmiddels is Jur twee jaar en kan hij met behulp van twee geïmplanteerde toestelletjes, CI’s genaamd, goed horen en communiceert hij via geluiden en gebarentaal.

Lees het hele verhaal van de ouders van Jur.

Bekijk de Krachtenbundel


Uitreiking Krachtenbundel

<toon alle berichten