Menu

Terugblik: bijeenkomst 'Privacy & Wetgeving'

23 juni 2016

Op 19 april organiseerde Encare een themabijeenkomst over privacy, die plaats vond bij Adelante in Hoensbroek. Encare is niet de eigen arbodienst van Adelante, maar wel een arbodienst waar Adelante zaken mee doet.

Wat mag wel en wat mag niet gevraagd worden aan en gedocumenteerd worden over de (zieke) werknemer? Consequenties voor werkgevers en leidinggevenden, consequenties voor bedrijfsartsen en de rechten en plichten van werknemers daarbinnen werden besproken.

Karien van Roessel nam het woord deze middag. Karien is werkzaam als bedrijfsarts bij Encare, maar is daarnaast ook jurist en kent de materie erg goed. De middag is afgesloten met een drankje waarbij en gelegenheid was voor de gasten om de onderwerpen met elkaar en deskundigen te bespreken. Al met al een leerzame middag. 

<toon alle berichten