Menu

Jubileumdag van FODOK voor dove en slechthorende kinderen

16 juni 2016

De FODOK, de Federatie van Ouders van Dove Kinderen – met of zonder CI, bestaat 60 jaar. Op zaterdag 10 september wordt dit jubileum gevierd met dove kinderen, hun ouders, broertjes en zusjes. Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van Natuurmonumenten verzorgt die dag leuke buitenactiviteiten voor jong en oud.

 

De FODOK viert dit feest samen met haar achterban, dove kinderen en hun ouders. Op zaterdag 10 september, van 11.00 tot 16.00 uur, organiseert bezoekerscentrum Gooi- en Vechtstreek een leuke dag met buitenactiviteiten. Uiteraard staat er een lunch klaar.

Voor wie?
De dag is bedoeld voor dove kinderen, hun ouders, broertjes en zusjes. Maar deze gezinnen mogen ook dove of slechthorende vriendjes (met of zonder CI) meenemen. Een deel van de activiteiten is ook toegankelijk voor meervoudig gehandicapte dove kinderen, mits ze vergezeld zijn van een ouder/begeleider.

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk om de dag goed te laten verlopen. Dat kan door een mail te sturen. Op www.fodok.nl/fodok/feest is meer informatie te vinden. Deelname is gratis (met dank aan het VSBfonds), aanmelding verplicht.

Adelante audiologie & communicatie feliciteert de FODOK en draagt activiteiten als deze een warm hart toe. 

Bekijk de flyer.

<toon alle berichten