Menu

Het is Adelante Beweegt! week

6 juni 2016

Het is Adelante Beweegt! week! Ieder jaar, in de tweede week van juni is er de Adelante beweegt! week. Van maandag tot en met vrijdag worden er allerlei inspannende en ontspannende activiteiten georganiseerd waarbij medewerkers van Adelante uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen.

In het kader van deze week vindt woensdag 8 juni Adelante Classic plaats; een toertocht voor de racefiets. De tocht heeft een afstand van 80 km. Om 15.30 uur start de toertocht vanuit Adelante in Hoensbroek. Adelante Classic wordt georganiseerd voor en door medewerkers van Adelante. Iedereen van Adelante is van harte welkom om mee te doen.

Adelanteloop
Ook vrijdag 10 juni vindt er een sportieve activiteit plaats, namelijk de Adelanteloop (georganiseerd door Stichting Parelloop). De wedstrijd vindt plaats op het terrein van Adelante in Hoensbroek. Iedereen kan meedoen. Het parcours, bestaande uit rondes van 2 km, voert over de paden op het Adelante-terrein en gaat ook even van het terrein af. De start en finish bevinden zich vlakbij het terras van Restaurant De Oase. Het programma is uitgebreid ten opzichte van voorgaande jaren met een 2 km-loop voor kinderen tot en met 14 jaar en een 4 km-loop voor leerlingen die deelnemen aan het programma van IRun2BFit.

Meer informatie en het programma is in de agenda te vinden.


Adelante Beweegt (1)

<toon alle berichten