Menu

Ex-revalidant Katja Lange loopt trap van Snowworld op

23 juni 2016

Afgelopen maart vertelden we het verhaal van Katja Lange uit Schaesberg. Katja kreeg in augustus 2015 een CVA. Wekenlang revalideerde ze intern bij Adelante in Hoensbroek.


Sinds drie maanden zijn de dagbehandelingen bij Adelante afgerond en krijgt Katja alleen nog fysiotherapie. Dat Katja een supervrouw met superdoorzettingsvermogen is heeft ze nog eens extra bewezen. Ze vertelde in maart dat haar doel is om in september de 508 treden tellende trap van Snowworld onder begeleiding op te lopen. Inmiddels is het juni en heeft ze afgelopen zaterdag haar doel al bereikt! Samen met haar schoonzoon Gordon, die Katja twee keer per week meenam om te oefenen, beklom ze alle treden. Het was een erg emotioneel moment. Katja weet het beste uit zichzelf te halen, laat haar een voorbeeld zijn voor velen.

Tip: lees de véle reacties op het filmpje op onze Facebookpagina!

<toon alle berichten