Menu

Doe mee met de clinic nordic walking

9 juni 2016

Op maandag 6 juni vond er bij Adelante in Hoensbroek een clinic nordic walking plaats, georganiseerd door team bewegingsagogie in samenwerking met nordic walking instructeur René Spierts. Het was een geslaagde clinic met veel positieve reacties van (ex-)revalidanten. 

René Spierts legt uit dat je met nordic walking je grenzen kunt verleggen, op welk gebied dan ook. Uit deze ogenschijnlijke simpele bewegingsvorm kan veel voordeel gehaald worden. Nordic walking is voor iedereen: meer of minder fit of gezond, jong of minder jong.

Wat is nordic walking?
Nordic walking is fitnesswandelen. De stokken zijn de fitnessapparaten die bij juiste positionering elke stap weerstand genereren. Ze zorgen voor extra balans/steun en meer grip. De benen worden ontlast, de romp en armen worden getraind en de schouders en rug losgemaakt. De pompende handen stimuleren de doorbloeding en waardoor ze minder koud voelen. Ongemerkt trainen dus tijdens afwisselende tochten door de natuur. Lekker buiten, maximaal zuurstof tanken en het hoofd leegmaken. Breng het hele lichaam in beweging en vergroot de actieradius. Nordic walking is trainen en genieten tegelijkertijd.

Aanmelden voor clinic
Op maandag 27 juni wordt er nog een clinic nordic walking georganiseerd waar zowel revalidanten als ex-revalidanten aan mee kunnen doen. Ook deze clinic wordt weer verzorgd door team bewegingsagogie in samenwerking met René Spierts. De clinic vindt die dag plaats van 16.00 tot 17.00 uur.

Neem contact op met Kim Merk (tel. 045-5282243) voor meer informatie of aanmelding. 


Clinic nordic walking

<toon alle berichten