Menu

De Bereboot genomineerd voor Kinderopvang Award 2016

23 juni 2016

De Bereboot heeft meegedaan aan de Kinderopvang Award 2016. Ouders konden tot 17 juni hun stem uitbrengen en hun mening geven over de Bereboot. 

Woensdag 22 juni werd bekend gemaakt dat de Bereboot genomineerd is voor beste kinderopvanglocatie in de regio Limburg. Dit betekent dat de Bereboot tot één van de drie beste kinderopvanglocaties behoort en kans maakt op de Award van beste opvang van Limburg. Maandag 27 juni krijgen de genomineerden tijdens de prijsuitreiking te horen wie de winnaars zijn. Een delegatie van de Bereboot zal bij de uitreiking in Leiden aanwezig zijn. 

Kinderdagverblijf de Bereboot op het terrein van Adelante in Hoensbroek biedt al dertig jaar kinderopvang voor kinderen tot vier jaar.

<toon alle berichten