Menu

Adelante mytylschool neemt deel aan Euro Integration Games 2016

27 juni 2016

Van dinsdag 28 juni t/m vrijdag 1 juli neemt een team van Adelante mytylschool uit Valkenburg deel aan de Euro Integration Games, een spel zonder grenzen voor jongeren (14-20 jaar) met een lichamelijke beperking.

Naast het team van Adelante nemen nog zeven scholen deel uit zeven verschillende Europese landen; België, Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Litouwen. Dit jaar wordt het evenement gehouden in Vilnius (Litouwen).

Het team van Adelante bestaat uit vier lopers (Philippe Dackus, Julian Quadakkers, Janna Hilkhuijsen, Bowie Verbert) en twee rolstoelers (Jayden Boesten, Roos Schröder). Het team wordt begeleid door Joop Dacier, Annemiek Derckx en Nancy Vos.

Wilt u meer lezen over het evenement? Bekijk dan de Facebookpagina van de Euro Integration Week Games.

Euro Integration Games 2016

<toon alle berichten