Menu

Adelante Bouwnieuws: puntjes op de i van het nieuwe behandelplein

13 juni 2016

Het nieuwe behandelplein van Adelante in Hoensbroek is bijna gebruiksklaar. Nog enkele weken en dan zullen alle behandelaars hun nieuwe werkplekken innemen en zullen niet alleen medewerkers van Adelante, maar ook cliënten kennis maken met het Nieuwe Werken. Hierover later meer!

Momenteel worden de laatste puntjes op de i van het behandelplein gezet. Afgelopen donderdag is de ver/nieuwbouw aangekleed met de eerste kunstwerken. De kunstcollectie van Adelante werd opnieuw beoordeeld door de leden van de kunstcommissie. De mooiste schilderijen werden geselecteerd. Voor elke beschikbare wand werd een passend werk uitgezocht. Na veel passen, meten en beoordelen hingen de meeste werken. Enkele wanden volgen nog. En wat is het mooi geworden. Dat maakt het wachten in de nieuwe wachtkamers binnenkort een heel stuk aangenamer!

 

20160609_184556 (Medium)

<toon alle berichten