Menu

Nieuwe behandelplein bijna klaar voor oplevering

31 mei 2016

Bij Adelante in Hoensbroek verloopt de grote verbouwing gestaag. Het nieuwe behandelplein is bijna klaar voor oplevering. Hierbij een sneak preview!

De nieuwe ruimtes rond het behandelplein zijn zo ontworpen dat ze het behandelproces ondersteunen. Het behandelplein biedt een positieve omgeving waarin het proces van herstel naar optimale participatie op een zo natuurlijk mogelijke manier kan plaatsvinden. Elke cliënt werkt in deze dynamische oefenomgeving in zijn of haar tempo aan de eigen einddoelen. Het behandelplein vergt een nieuwe manier van werken voor onze behandelaars en een nieuwe ervaring voor cliënten. Hierover later meer! Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet en is het bijzonder vormgegeven en kleurige behandelplein bijna klaar voor intrek van de nieuwe 'bewoners'.

 

20160504_084929

<toon alle berichten