Menu

Lezing over gehoor tijdens themabijeenkomsten Evenementenveiligheid

19 mei 2016

Dinsdag 24 mei en donderdag 26 mei geeft Dyon Scheijen, klinisch fysicus-audioloog bij Adelante in Hoensbroek, een lezing over gehoor. Dyon zal spreken tijdens de themabijeenkomsten ‘Evenementenveiligheid’ in het gemeentehuid van de gemeente Leudal (24 mei) en het ‘Huis van de gemeente’ in Panningen (26 mei).

Naast informatie over het veiligheidsplan en crowdmanagement, zal er gesproken worden over het gehoor en de gehoorschade die grote evenementen kunnen veroorzaken.

De bijeenkomsten hebben als doelgroep de vergunningverleners van de gemeenten binnen Veiligheidsregio Limburg-Noord en de adviseurs vanuit de veiligheidsdiensten (Brandweer, Politie, GHOR) die verantwoordelijk zijn voor evenementadvisering naar de gemeente.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dyon Scheijen

 

<toon alle berichten