Menu

Hoe verloopt de behandelcommunicatie tijdens een revalidatietraject?

26 mei 2016

U bent gestart met een volwassenrevalidatietraject bij Adelante. Hoe wordt er tijdens dit proces met u gecommuniceerd? Adelante hecht veel waarde aan heldere klantcommunicatie. Via onderstaande animatie wordt daarom uitgelegd hoe de communicatie met een cliënt verloopt tijdens een revalidatiebehandeling.

De behandeling is erop gericht zoveel mogelijk aan te sluiten bij de hulpvragen van de cliënt. Wat zijn de belangrijkste problemen waar hij of zij in het dagelijkse leven tegen aanloopt vanwege de aandoening? Bij Adelante staat de cliënt centraal. In deze animatie ziet u hoe de behandelcommunicatie tijdens een revalidatiebehandeling voor volwassenen bij Adelante in Hoensbroek verloopt.


<toon alle berichten