Menu

Een droomauto voor speciale kinderen

19 mei 2016

Wie wil er nou niet meerijden in een Porsche, Ferrari of Maserati? Elk kind droomt daar toch van? Speciaal voor “speciale kinderen met een beperking of chronische ziekte” organiseert Stichting Je Droomauto een droomdag. Dit jaar vindt deze dag plaats op zondag 5 juni op het terrein van Adelante in Hoensbroek (let op, niet in Valkenburg!).  

Stichting 'Je Droomauto' is een stichting die zich nzet om kinderen met een beperking één keer in de twee jaar een onvergetelijke dag te bezorgen. Een dag waarop de kinderen even kunnen vergeten dat zij een beperking hebben en een onvergetelijke dag kunnen beleven.

Deze dag staat in het teken van meerijden in een supercar. Een auto in de categorie Ferrari, Lamborgini, Maserati, Aston Martin, Porsche en andere echte moderne droomauto's. Het programma ziet er dit jaar als volgt uit:

08.30 uur – Ontvangst rijders
09.00 uur – Ontvangst co-pilots
09.30 uur – Welkomstwoord, opening en briefing
10.00 uur – Instappen ronde 1
10.30 uur – Vertrek ronde 1 door Limburgse heuvelland
11.30 uur – Retour Adelante (Onderstestraat 29), lunch
13.00 uur – Instappen rond 2
13.30 uur – Vertrek ronde 2 door Limburgse heuvelland
15.30 uur – Retour Adelante met borrel en tombola
17.00 uur – Dagafsluiting

Inmiddels doen er al zo’n 80 droomauto’s mee aan het evenement. Ook de aanmeldingen van de kinderen gaan goed. Er zijn nog enkele plekjes vrij! Aanmelden kan via de website van Je Droomauto.


<toon alle berichten