Menu

CliniClowns bezoeken Adelante Contigo in Kerkrade

12 mei 2016

Afgelopen week hebben de CliniClowns een bezoekje gebracht aan de kinderen van onze verpleegkundige kinderopvang Contigo in Kerkrade. De drie vrolijke clowns toverden een lach op de gezichtjes van de kinderen met hun voorstelling ‘Post’.

Speciaal voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap tot en met 18 jaar heeft CliniClowns het Klein Zintuigen Orkest ontwikkeld. De CliniClowns komen langs bij instellingen met een creatieve voorstelling.

Zintuiglijke beleving
De voorstelling ‘Post!’ gaat over een dag op het postkantoor. Drie postbodes komen op de fiets binnen en komen de post bezorgen bij de kinderen. ‘Post!’ is een zintuiglijke en muzikale voorstelling waarin alle zintuigen van het kind worden geprikkeld. Het gevolg hiervan is ontspanning, plezier en echt contact.

Adelante Contigo
Als uw kind tussen 0 en 5 jaar oud meer verpleging en verzorging nodig heeft dan mogelijk is op reguliere opvang, kunt u bij verpleegkundig kinderzorghuis van Adelante Contigo in Kerkrade terecht. Contigo is gedurende 52 weken per jaar geopend, 5 dagen per week, van 7.30 uur tot 18.00 uur. Ook in de (zomer)vakantie. Lees hier alles over onze verpleegkundige kindzorg

Bekijk een aantal foto's van het bijzondere bezoek.


DSC 0012

<toon alle berichten