Menu

Aandacht voor chronische pijn

24 mei 2016

Gister, maandag 23 mei, bracht de Pijn Alliantie Europa in Brussel bij het Europese Parlement de sociale impact van pijn onder de aandacht. De missie van de Pijn Alliantie Europa is het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten met chronische pijn. 

Deze actie wordt ondersteund door de Red Balloon Campaign. Deze campagne heeft als doel om de impact die chronische pijn heeft voor de individuele patiënt en zijn/haar omgeving zichtbaar te maken. Op deze manier hoopt de Red Balloon Campaign bij te dragen aan het verbeteren van de behandeling van chronische pijn in Europa voor de huidige en toekomstige generaties. In heel Europa wordt daarom op 23 en 24 mei aandacht gevraagd voor chronische pijn door foto's te posten voor de Red Balloon Campaign.

Adelante doet mee!
Onderzoekers van de onderzoekslijn chronische pijn en revalidatie UM/Adelante en medewerkers van de afdeling revalidatiegeneeskunde Adelante in Maastricht vragen ook in Maastricht aandacht voor chronische pijn door deelname aan het Red Balloon Project.


Red Balloon Campaign

<toon alle berichten