Menu

12 mei: Dag van Adelante

12 mei 2016

Op 12 mei is het elk jaar niet alleen Dag van de Verpleging, maar ook Dag van Adelante. Alle Adelante medewerkers worden op deze dag in het zonnetje gezet en bedankt door de Raad van Bestuur. Deze keer ontvangen alle medewerkers een vruchtbaar tasje met een mooi  toepasselijk bedankje namens de voorzitter Raad van Bestuur, Jean-Paul Essers. 

Plant your dreams…
… and let them grow! Zaai je mooiste dromen, verzorg ze met alle liefde en laat ze groeien tot werkelijkheid. Mensen met grote dromen, kunnen grote dingen realiseren. Adelante houdt van medewerkers die hun idealen najagen, die altijd nieuwe mogelijkheden zien en het beste uit zichzelf halen. Daar pluk niet alleen jij, maar ook iedereen om je heen de vruchten van.

De Raad van Bestuur wil je bedanken voor je inzet en enthousiasme.
Laten we met z’n allen ook 2016 tot een vruchtbaar jaar maken. 

Dag Van Adelante

<toon alle berichten