Menu

Geslaagde clinic rolstoeltennis

19 april 2016

Donderdag 14 april jl. heeft Adelante in Hoensbroek een clinic rolstoeltennis georganiseerd in samenwerking met rolstoeltennistrainer Joop Broens.

In Zuid-Limburg wordt momenteel geen rolstoeltennis aangeboden. Via deze clinic wil het sportloket van Adelante in samenwerking met Joop Broens inventariseren of er interesse is voor deze tak van sport. Als er voldoende animo is, wordt er gekeken naar de mogelijkheid om een rolstoeltennisgroepje te starten.

Vervolg clinic
Alle tien de deelnemers gaven aan oprecht geïnteresseerd te zijn. Er werd met veel enthousiasme deelgenomen en men heeft zijn of haar eigen grenzen verlegd. Dus hopelijk kan deze sport binnenkort aangeboden worden hier in het zuiden van Limburg. Er wordt momenteel gekeken hoe hier een vervolg aan te geven. De deelnemers worden op de hoogte gehouden.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in rolstoeltennis? Dan kun je altijd bij het sportloket informeren voor meer informatie, door een mail te sturen naar Kim Merk of Elien Heijen.

Rolstoeltennisclinic

<toon alle berichten