Menu

G-team 2016 van Roda JC met 18 nieuwe talenten met beperkingen

7 april 2016

Met groot succes is Roda JC in 2015 gestart met een eigen G-team. Namens Roda JC hebben 21 talenten met een beperking één jaar lang het vlaggenschip van het G-voetbal gevormd. Het G-team dat maandelijks getraind werd door oud-Roda JC spelers kende een hoogtepunt op 6 december 2015. Bekende Nederlander Johnny de Mol verrichtte in het Parkstad Limburg Stadion de aftrap van de wedstrijd tussen de G-teams van Roda JC en FC Groningen.

Het succes van het G-team wordt dit jaar voortgezet. Achttien nieuwe spelers van verschillende amateurverenigingen en zorginstellingen in de regio, vormen het nieuwe team van 2016. Deze mannen trainen onder leiding van de oud-spelers Joop Dacier, René Trost, René Hofman en André Broeks één keer per maand in het Parkstad Limburg Stadion en spelen regelmatig wedstrijden. Voor dit jaar staat in het najaar een eerste internationale G-wedstrijd op de planning.

Officiële foto's
Op donderdag 7 april werd in het Parkstad Limburg Stadion voor het tweede jaar op rij, het nieuwe Roda JC G-Team 2016 aan de pers en het publiek gepresenteerd. Iedere G-speler ontving zijn Roda JC shirt met eigen naam, broek en trainingspak. Er werd een officiële teamfoto gemaakt, zoals ook het eerste elftal van Roda JC op de foto gaat. Daarnaast werden er portretfotos gemaakt en ondertekenden de spelers samen met de sponsoren het spelerscontract.

 

Zodra de teamfoto van 2016 vrijgegeven wordt, zullen wij hem plaatsen. 

 

Gteam 2016

<toon alle berichten