Menu

Verbunt nieuwe voorzitter vakgroep revalidatiegeneeskunde

24 maart 2016

Op 1 april 2016 neemt prof.dr. Jeanine Verbunt bij de vakgroep revalidatiegeneeskunde van de Universiteit Maastricht de voorzittershamer over van prof.dr. R.J.E.M. Smeets. De vakgroep verzorgt wetenschappelijk onderzoek en universitair onderwijs op het gebied van de revalidatiegeneeskunde.

Het wetenschappelijk onderzoek van de vakgroep is ingebed in het onderzoeksprogramma ‘Rehabilitation and functioning’ van onderzoeksschool CAPHRI.

Kenniscentrum Adelante
Jeanine Verbunt gaat zich onder andere richten op de academisering van de revalidatiegeneeskunde en wil een sterke verbinding leggen tussen onderzoek en praktijk in de revalidatiegeneeskunde. De vakgroep revalidatiegeneeskunde heeft een intensieve samenwerking met het kenniscentrum van Adelante. Adelante en de Universiteit Maastricht werken samen aan het opzetten van een academische werkplaats revalidatiegeneeskunde.

Revalidatiearts
Jeanine Verbunt is revalidatiearts bij Adelante afdeling Revalidatiegeneeskunde locatie Maastricht UMC+ en hoogleraar aan de Universiteit Maastricht. Haar leerstoel heeft de titel klinische epidemiologie in de revalidatiegeneeskunde met de nadruk op chronische pijn.

 

<toon alle berichten