Menu

Open dag Adelante Kindcentrum in Valkenburg groot succes

15 maart 2016

Afgelopen zaterdag vond de open dag plaats van Adelante Kindcentrum in Valkenburg. Er werden ruim 800 bezoekers geteld, die allen een kijkje kwamen nemen in de prachtige nieuwbouw. 

De eerste bezoekers liepen al vanaf 9.45 uur binnen en
de 
Open dag 2016 Adelante Kindcentrum Valkenburggezellige sfeer zat er al snel in. Mensen die dachten een uurtje langs te komen, liepen na twee uur nog rond. Een heel divers gezelschap van omwonenden, oud-medewerkers, ouders met kinderen, opa’s en oma’s, verwijzers, zorg- en onderwijspartners en gemeenten kwam een kijkje nemen. Er was van alles te zien en te beleven.

Leerlingen liepen vanuit de leskeuken met lekkere hapjes rond die ze zelf hadden gemaakt. Musical Unlimited hield open repetities. Bij maatschappelijk werk werd je aan een evenwichtsoefening onderworpen die je aan het denken zette. De informatiemarkt bestond uit 13 partykramen die goed werden bezocht. In de gymzaal en de oefenzaal van fysiotherapie was het voor kinderen als het ware een grote speelplaats. Teveel om op te noemen!

De complimenten over het gebouw, de sfeer, het ontvangst en de informatie waren overweldigend. We mogen trots zijn. Iedereen bedankt voor het bezoek!

 

 

<toon alle berichten