Menu

Tinnitusbehandeling binnenkort ook bij Adelante in Venlo

11 februari 2016

Adelante gaat de eerste stap van de tinnitusbehandeling ook in Venlo aanbieden, naar verwachting in mei.

Het eventuele vervolgtraject, tweede stap, vindt plaats in Hoensbroek. Deelnemers in de omgeving Venlo kunnen zich nu al inschrijven voor deze eerste stap.

Ongeveer 3 tot 5 procent van de Nederlandse bevolking heeft last van tinnitus (oorsuizen), waarvan een groot deel in een ernstige vorm. Het is vaak niet bekend dat het een behandelbaar probleem is. Een zoektocht naar hulp leidt vaak tot langdurige verwijstrajecten. Adelante heeft hiervoor een effectief behandelprotocol ontwikkeld: de gespecialiseerde stepped-care tinnitus behandeling.

Om nog meer mensen in hun omgeving te helpen met dit probleem start Adelante in Venlo daarom ook met een tinnitusbehandelprogramma in de eerste fase. Op locatie Hoensbroek biedt Adelante het volledige programma, stap 1 en stap 2.

Geïnteresseerden in de omgeving Venlo kunnen zich nu al aanmelden voor deze eerste stap door contact op te nemen met locatie Venlo.

Lees meer informatie over de inhoud van stap 1 en stap 2 van het tinnitusbehandelprogramma of alle andere expertises van Adelante op het gebied van gehoor, taal & spraak.

 

<toon alle berichten