Menu

Zwanger en borstkanker… en dan?

29 december 2016

Marianne Eussen (38) uit Ransdaal was 33 weken zwanger toen ze een knobbel in haar rechterborst ontdekte. Ze voelde zich de hele zwangerschap al niet lekker en extreem moe, maar weet dit aan de hormonen. Het was echter goed mis; Marianne had een agressieve vorm van borstkanker, gelukkig zonder uitzaaiingen. “Er volgde een periode van angst, pijn en verdriet en tegelijkertijd overkwam mij het mooiste uit mijn leven; de geboorte van mijn zoontje Semmy.”

Een week na de diagnose kreeg Marianne hoogzwanger een borstbesparende operatie. Marianne: “Het was een bizarre tijd. Ik zakte door de grond, voelde alleen maar ongeloof. Weg is je leven, weg zijn je fijne toekomstplannen. Je hele leven wordt door het ziekenhuis overgenomen. Ik ben alleenstaande moeder, dat maakte de situatie nog wat ingewikkelder.”

Lees haar hele verhaal.

 

IMG 2992 Header

<toon alle berichten