Menu

Succesvolle bijzondere BijZOndeR bijeenkomst

27 december 2016

Op 13 december jl. is, zoals ieder jaar gebruikelijk, de bijzondere BijZOndeR georganiseerd bij Adelante in Hoensbroek.

Ook dit jaar hebben veel medewerkers uit het revalidatienetwerk en daarbuiten hun werk laten zien via posters en demonstraties. In het totaal zijn 57 inzendingen gepresenteerd. De uitwisseling van gedachten, ideeën en zienswijzen tussen de vele bijzondere BijZOndeR bezoekers onderling is uitbundig en inspirerend geweest.
 
De Bijzondere BijZOndeR-prijs is dit jaar gewonnen door Christine Resch met het onderzoek getiteld 'Computer-based cognitive retraining combined with strategy instruction after pediatric acquired brain injury'. Tevens in de prijzen gevallen zijn Han Franck en Martijn Dremmen.

Onderstaande foto’s geven een korte sfeerimpressie van de avond.

Bijzondere Bijzonder 2016 (1)

<toon alle berichten