Menu

Schoolvoorlichting over gevolgen van luide muziek

8 december 2016

Vanuit een landelijke actie KNO (KNO PrevENT) is er steeds meer aandacht voor preventie van gehoorschade door luide muziek. Het is een onderwerp dat ook op scholen gelukkig meer aandacht krijgt. Daarom richt Adelante zich nu niet alleen op gehoorrevalidatie, maar ook op preventie van gehoorschade bij jongeren.

In het kader van deze preventie geeft Dyon Scheijen,  klinisch fysicus – audioloog van Adelante, dinsdag 20 december voorlichting over gehoor op Scholengemeenschap Sophianum in het Heuvelland. Eén item van de voorlichtingsweek/preventieweek van deze school is gehoor en luide muziek. Dyon zal zes groepen VMBO-leerlingen achter elkaar zien en inlichten over de levenslange gevolgen van luide muziek. Lees meer.

<toon alle berichten