Menu

Save the musical date: 11 juni 2017

8 december 2016

Het nieuwe musicalseizoen van Musical Unlimited is afgetrapt. Met maar liefst 36 musicaltoppers in drie groepen gaan wij 'sterk' ons jubileumjaar in! 

Dit jaar bestaat Musical Unlimited 5 jaar en daarom gaan we een extra bijzondere musical ten tonele brengen. Drie Disney-voorstellingen in één! Welke? Dat houden we nog even geheim! In januari volgt meer informatie over kaartverkoop e.d. Onze toppers zijn inmiddels al goed aan het oefenen en de kostuums zijn in de maak... Spannend! Hou 11 juni alvast vrij in uw agenda. 

Musical Unlimited is een musical groep voor enthousiaste jongeren met lichamelijke beperkingen en/of verstandelijke beperking. Musical Unlimited is onderdeel van de dagopvang van Adelante. Er wordt gewerkt aan de hand van bestaand musical repertoire. Iedere les zijn we bezig met zang, dans en spel en geven vorm aan scènes uit een bekende musical. De lessen worden gegeven door twee ervaren musicaldocenten. Daarnaast is er een professionele begeleiding vanuit de dagopvang.

Musical Unlimited_aftrap 2017

<toon alle berichten