Menu

Sam Schröder Limburgs sporttalent van het jaar 2016

22 december 2016

Een aantal weken geleden riepen wij via onze Facebookpagina op om voor Sam Schröder, oud-leerling van het Adelante College, te stemmen. 

Eens per jaar worden de beste Limburgse sporters van 2016 onderscheiden met de Provinciale Sportprijs Limburg tijdens de Go for Gold Sportprijs Limburg bijeenkomst. Sam was genomineerd in de categorie 'Talent van het jaar 2016'. Afgelopen maandagavond was de bekendmaking. En... 'onze' Sam is uitgeroepen tot sporttalent van het jaar 2016!

Sam: "Ik voel me heel vereerd om deze prijs in handen te mogen nemen. Dit allemaal was niet mogelijk zonder alle steun van iedereen die op mij heeft gestemd en de link heeft gedeeld. Ook wil ik iedereen bedanken die mij helpt op weg naar Tokyo 2020, mijn ouders, coach, fysieke coach en smeets en natuurlijk Rob en Patrick van Stichting Return die mij al twee jaar op weg helpen naar de Paralympische spelen Tokyo 2020."

Gefeliciteerd Sam Schröder!

Sam Schroder _winnaar

<toon alle berichten